Om os

Hvem er Necklace.dk?
Necklace.dk er en webshop stiftet i 2020, hvor der sælges accessories – primært smykker. Hos Necklace.dk lægges der vægt på god kvalitet med det enkle formål at tilfredsstille vores kunder.

Hvorfor handle hos Necklace.dk

Du skal handle hos Necklace.dk, da service og kvalitet har første prioritet hos os. Vi forsøger altid at give vores kunder den bedste købsoplevelse som muligt. Derfor er vores produkter nøje udvalgt, så vores kunder kun får det bedste.

Handelsbetingelser

Necklace.dk

Istedgade 23, 3. tv

9000 Aalborg

Tlf.: +45 22 16 53 52

Email: Kontakt@necklace.dk

Produkter

Kunden kan finde oplysninger om produktet samt oplysninger om produktets pris på webshoppen. Når et produkt købes, er aftalen først bindende, når ordrebekræftelsen er modtaget hos kunden.

Hos Necklace.dk tages der forbehold for udsolgte varer samt lav lagerbeholdning, og vi sørger for at bestille udsolgte produkter hjem.

Pris

De anviste priser på Necklace.dk er alle angivet inkl. 25% dansk moms. Der tages forbehold for eventuelle prisfejl på de anviste priser. Necklace.dk er først bundet af de anviste priser, når kunden modtager ordrebekræftelsen.

Betaling

Betaling foregår med kreditkort gennem PayPal, her kan kunden enten betale med eller uden en PayPal-bruger. PayPal er blandt verdens mest sikre onlinebetalingssystemer, så handlen foregår trygt og sikkert.

Levering

Leveringen hos Necklace.dk er altid gratis, da vi mener, at vores kunder kun bør betale for det bedste – nemlig vores produkter.

Hos Necklace.dk benytter vi os af Post Danmark til at levere vores ordrer. Dette betyder, at du kan forvente din ordre 1-3 efter din ordreafgivelse.

Returnering

Hvis du er utilfreds med dine produkter, og derfor ønsker at returnere din ordre bedes du kontakte os først. Når du har kontaktet os bedes du sende ordren tilbage til nedenstående adresse:

Istedgade 23, 3. tv, 9000 Aalborg

OBS! Returnering sker på kundens egen regning